Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Autojeřáb Liebherr LTM 1200-5.1 - Mobilní hydraulický terénní autojeřáb

LTM 1200-5.1 je mobilní autojeřáb od výrobce Liebherr s nosností 200 tun, který představuje vynikající výkon obdivuhodnými zvedacími kapacitami. S předním sedmisekčním 72 metrů dlouhým výložníkem nabízí LTM 1200-5.1 všestrannost pro různá pracoviště a požadavky na zvedání. Když k tomu přidáte jeho palubní systém otočného výložníku, vložky výložníku a špičkovou nosnost ve své třídě, máte ten správný jeřáb pro všechny možné druhy práce, které vyžadují bezpečné zvedání těžkých břemen ve výšce.

Autojeřáb Liebherr LTM 1200-5.1 - Mobilní hydraulický terénní autojeřáb

Autojeřáb LTM 1200-5.1 patří do populární třídy mobilních jeřábů LTM výrobce Liebherr, které jsou díky svému terénnímu podvozku ideální pro kombinaci cestování po veřejných komunikacích a s použitím v terénu. Vyznačují se bezpečností, hospodárností a komfortem. Výkonná, dlouhá teleskopická ramena mohou rychle a snadno dosáhnout vysokých pracovních výšek. Flexibilita je pro tato zařízení nejvyšší prioritou – pomocí funkčních příhradových nástavců, skládacích výložníků, pevných a vylamovacích příhradových výložníků lze rychle nakonfigurovat správný jeřáb pro každou práci.

Autojeřáb se vyznačuje zejména maximální nosností 200 tun, délkou ramene 72 metrů s možností prodloužení na 94 metrů. Mobilitu zajišťuje podvozek o konfiguraci 10/8/10. Hmotnost jeřábu činí 60 tun a nabízí protiváhu o celkové hmotnosti 64 tun.